Precipitaţiuni

Fantastic ce s-a precipitat săptămâna asta, cred că şi dacă ar fi fost să mor aş fi fost nevoit să amân momentul. Nu, deci serios acum, sau trece timpul înfiorător de repede, sau mă mişc eu înfiorător de încet, sau amândouă. Şi ca un făcut, de bine ce acum îmi permit şi eu să respir cât de cât liniştit, m-am pricopsit cu o migrenă. ‘tu-i mama mă-sii.
Ideea e că am avut de dat trei teze săptămâna asta, în trei zile consecutive, iar asta nu e tocmai de natură să te facă să te relaxezi. De scris în jucărioara de faţă nici n-a mai încăput gândul, deşi evenimente culmea că ar fi fost. Aşadar încerc să recuperez acum, printr-un maraton bloggeristic sau cum naiba vrei dumneata, stimate cititor, să numeşti efortul meu de acum. (Hai că cine e isteţel şi a mai trecut pe-aici se prinde :D)

LE: hehe, leapşa primită de la Siim. Binevoiesc măi dragă :D (insert rânjet). Şi să ştii că nici de aia mai veche n-am uitat, îi la coadă pe tudulist, cum s-ar spune.
Aşadar, întrebarea se pune în felul care este după cum urmează: search pe Gooooogle ” /my name here/ likes to” şi văzut ce rezultate se întorc. De scris primele 10. Cică e fun. Da, nu contest, însă vezi tu, am cam trişat – ca să obţin 10 a trebuit să sărciuiesc şi numele, şi prenumele, şi cel mai utilizat nickname!
Deci rezultatele.

1. Me likes to shoot
2. Me likes to solve puzzles
3. Me likes to fight bigger men
4. Me likes to rip
5. Me likes to chase Valentine
6. Me likes to jump over rocks
7. Me likes to study the patterns in things
8. Me likes to try flying
9. Me likes to show-off
10. Me likes to eat stars (!)

De menţionat că faza cu shoot mi-a ieşit de trei ori, pentru nume şi fiecare din cele două prenume ;))
Mai departe către stele. Ca să le mănânc mai cu poftă >:)

One Response to “Precipitaţiuni”

  1. Siim

    Hei, n-a spus nimeni că toate tăgguielile sunt fun! :D Şi totuşi, sunt gustoase stelele sau nu?

Leave a Reply