Dragă Moşule,

mă iartă, te rog, că anul ăsta îţi scriu atât de târziu. S-ar putea să nu mai primeşti scrisoarea asta în timp util, chiar dacă Angie mi-a atras de mai demult atenţia că ar trebui să-ţi scriu. Se pare însă că mă comport din ce în ce ca un om mare, şi încă unul nu foarte responsabil care amână chestiile pentru ultima clipă. În sfârşit, sper că or să ajungă rândurile astea la tine, şi dacă nu, ia te rog aminte şi ia-le în considerare, pe alea la care se mai poate, pentru la anul.

Au trecut vremurile alea în care te aşteptam an de an, noaptea, sub bradul cu lumini colorate. Poate îţi mai aminteşti că odată îţi lăsasem chiar un carneţel în care te rugasem să-mi scrii ceva, orice. Primul autograf pe care l-am luat vreodată ţie ţi l-am luat, iar pixul ăla cu care ai scris a rămas la loc de cinste mult timp după aceea.
Dar a trecut timp de-atunci. Şi nu ştiu cum a trecut timpul ăsta peste tine, cum ai trecut tu prin el, dar uite că asupra mea şi-a cam spus cuvântul.
De aceea n-am să te rog nici să mă aduci cu o zi mai devreme de la Paris, nici să-mi aduci un bilet la Maiden. Nu-mi doresc nici CD-ul Lateralus, nici box-seturile Tenhi şi Kumm, nici măcar A Noise Severe. Să nu te prind că-mi iei o pereche de mânuşi sau puloverul ăla care încă nu ştiu cum arată dar care o să-mi placă teribil. Nu te rog nici măcar să mă ajuţi să găsesc lucrul ăla pe care tu n-ai cum să mi-l dai. Nu.

Te rog însă ca pentru câteva momente, să aduci cu tine Crăciunul de atunci. Şi odată cu ninsoarea, o portocală aşa cum se făceau pe vremuri.

Serviciu uşor, Moşule. Şi la mulţi ani.

2 Responses to “Dragă Moşule,”

  1. greene

    TOOL, Tenhi. :X
    Eu n-aş renunţa la un Lateralus pt o portocală! Nevăh! Moşu’ e comunist?

  2. Prăjitorul din Oz

    hahah :)) well, maybe i got just a biiit carried away. spiritul de sărbători, astea astea, you know :D
    Moş comunist? hmmm, poate Gerilă. Crăciun însă trebuie să supravieţuiască în economia de piaţă, şi d-aia nu vreau să-l încarc şi eu prea mult.

Leave a Reply