McSorcistul loveşte înapoi

Mergeam eu liniştit pe stradă, reculegându-mă după cele 7 ore de CAE prin care trecusem. Şi la un moment dat, cum mergeam eu cu ochii în asfalt între Unirii şi Sf. Gheorghe, am un subit déjà-vu.
This looks suspiciously familiar, doesn’t it?
Să ne pregătim de invazie?

9 Responses to “McSorcistul loveşte înapoi”

 1. Sidhiel

  Hm. Cica eu dau CAE-ul peste cateva luni. Should I start being paranoid yet?

  Azi am vazut pe undeva pe Victoriei un afis pe care scria “Rog ca presa sa-si lase numarul de telefon”. Si atat; in rest un mare spatiu gol. Acum ma intreb si eu…oare exista vreun om care trece pe acolo in fiecare seara sa vada daca presa si-a scris numarul?

  Scuzati lipsa diacriticelor si eventualele greseli de scriere. Dau vina pe febra/laringita/otita/raceala/ce naibii o mai fi.

 2. Prăjitorul din Oz

  ce diacritice mai? stai cuminte :P in comments nici eu nu scriu cu.
  afisul… da, se pare ca e tot omul nostru, suna a stilul lui :)) asta ma intrebam si eu, eu zic sa facem niste filaje, something, poate-l zarim pe misteriosul personaj si prindem un interviu in exclusivitate.
  in ceea ce priveste CAE… good luck! eu n-am devenit paranoic decat cu vreo luna inainte, si a decurs destul de lin. ok, asta depinde si la ce nivel de afli, si ce pregatire ai in spate – dar din cate vad la tine n-ar trebui sa fie o mare problema. pune accent pe teorie de writing – reports, reviews, toate soiurile de letters, registre, chestii d-astea. plus urechi antrenate si atentie distributiva pentru listening. si desigur, phrasals – prind tare bine :)
  ma rog, o sa fiu mai indreptatit sa vorbesc dupa ce vad rezultatele.

 3. Sidhiel

  Thanks! It seems I’m going to need it…
  Eu engleza am invatat-o vorbind, asa ca teorie nu stiu mai deloc. Aici e si vina mea, pentru ca 90% din timpul orelor de engleza dorm…nici nu sunt sigura daca am vreo nota :\
  Si faptul ca n-am nici cea mai vaga idee ce-s alea phrasals imi cam distruge statutul de grammar nazi. Sunt sigura ca daca ma obosesc sa le caut stiu ce sunt, doar ca nu stiam ca se cheama phrasals, dar mi-e mult prea cald. This unknown disease of mine compels me to wear jumpers, scarves and ear muffs. Si nu mai stiu cum se zice la ‘compel’ in romana.

  Iar scriu prea mult. Mi s-a sters si poza cu Garfield de pe plasturele de pe degetul aratator de la mana stanga. Si dau detalii inutile :|

 4. Prăjitorul din Oz

  phrasal verbs :) al naibii de multe si de confuzante, dar simpatice cateodata. precis le stii. oricum, pana nu te faci bine n-are rost sa te panichezi. dupa aia, ramane de vazut…
  pare rau pentru Garfield :))

 5. miclowan

  deci e vorba de o conspiratie a presei…be afraid, be very afraid

 6. Cristescu Bogdan

  eu totusi nu pot sami dau seama care este gradul de seriozitate din manifestarile astea!

 7. Prăjitorul din Oz

  destul de mare, Bogdan, tocmai de-asta e trist :))
  sau mai stii, poate-o fi cine stie ce forma de arta urbana. sau poate se joaca masonii cu mintile noastre. sau poate primul val al invaziei civilizatiei Balauriene a inceput.
  sunt deschis la idei :D

 8. Ashley_Remeny

  :)) :)) interesaaant, interesaaant. pacat insa ca aflu relativ tarziu, mi’ar fi placut sa’l intalnesc pe nenea cu anunturile -sau poate ca defapt “sotul” lui ma atrage mai mult. Dupa febra BAC’ului o sa’i las un id pe asfalt -in caz ca dracu’ si cu nenea mai au nevoie de un/o voluntara… ma bag.

  succes pentru nenea si multa fericire si casa de piatra.
  ( wish they were here :(( :(( )

 9. Scobitori de porţelan » Blog Archive » Guess who’s back!

  […] nu, nu e vorba despre mine, ci despre prietenul nostru drag. Vă era dor de el? Ia mai poftim, ajunge pentru toată […]

Leave a Reply