…şi piatra face trosc

Ideea care vreau să răzbată este că la mine în casă e un frig crunt ce rivalizează cu cel de-afară. Apel către RADET:
Băăă voi sunteţi oameni normali?!
De prin primăvară reţeaua de pe unde stau trece prin reparaţii cred că o dată la două săptămâni, asta însemnând evident nema apă caldă şi, de când e cazul de ceva vreme încoace, nema căldură. Iar acum ultima parte e cea care mă disperă cel mai tare: cum dracu să iei tu căldura la oameni când afară alcoolul din termometre se joacă pe undeva pe unde zice 0?! Pfff, şi când mă gândesc că trebuie să şi plec de-acasă cât de curând mi se taie absolut, dar absolut tot cheful – noroc că poate acolo unde trebuie să ajung o să fie mai cald.
Dar nu-nţeleg ce-i cu norocul ăsta – la şcoală e un frig în sala de clasă de ar fi indicat să stai cu geaca pe tine, fiindcă nuş ce dumñezó are centrala de nu răzbate, mânca-o-ar tata, până la etajul 1. Când ajung acasă iar nu-i bine, că se repară reţeaua lu’ peşte şi nu-i apă pe traseu. De parcă nu s-a mai reparat acum 2 săptămâni, de parcă n-o să se mai repare şi peste încă alte câteva. Dar ce se pare că nu înţelege lumea este că eu VREAU CĂLDURĂ!

Pff.
Şi că tot vorbeam de frig, se pare că am nimerit fix în mijlocul unui război rece între Poşta Română şi Bancpost. Dovadă supremă că sunt un ameţit, am găsit zilele astea un carnet de alocaţii de acum doi ani care mai are încă vreo 3 luni neîncasate. Pronia cerească. Trist e că de la Poştă îmi zic să le încasez de la Bancpost, iar de la Bancpost mă trimit înapoi la Poştă fiindcă cele două părţi au întrerupt, de luna asta, colaborarea. Cică. Şi eu ce să înţeleg? Cu cine votez? Pe cine dau în judecată?
În fine, o să extind poate pe baza subiectului ăsta în zilele ce urmează, pe măsură ce aflu mai multe. Ba poate cine ştie, o să reuşesc să şi încasez banii, deşi ceva îmi spune că are să fie tare greu.

Până una alta îmi cam iau tălpăşiţa fiindcă n-aş vrea, nu-i aşa, să întârzii la repetiţii. Şi oricum nu e ca şi cum aş părăsi cine ştie ce cămin cald şi confortabil.

7 Responses to “…şi piatra face trosc”

 1. miclowan

  stai fara griji. imediat ce crapa gerul o sa dea drumul la caldura. Mia mult decat atat o sa dea atat caldura ca o sa deschideti toti ferestrele sa vada si sa crape de ciuda vecinii aia amarati care au centrale

 2. Sidhiel

  Frig? Acasă mor de clad, în şcoală la fel…

  Probabil ca RADET-ul ne dă nouă şi căldura altora.
  Speaking of, am lucrare de laborator la calorimetrie :-S

 3. Chaotique

  pfaa. nasol.
  la mine in casa, rolul radet-ului il joaca mama, care este… econoama. drept pentru care centrala montata cu mare tambalau anul trecut este mereu pe minim, iar eu mereu cu puloverul, in timp ce mama se plimba demonstrativ in tricou.
  ce repetitii? :)

 4. Daniela Bodros

  eh… nu esti singurul cu probleme din cauza lipsei caldurii .

 5. Prăjitorul din Oz

  hehe, e fain sa stiu ca nu-s singur :)) mersi de sustinere.
  oricum, momentan se pare ca s-a rezolvat. pana saptamana viitoare, desigur…
  @Chaotique – repetitii pt serbarea de Craciun a liceului unde, impreuna cu alti nebuni, urma cica sa cantam niste colinde. in maniera proprie, desigur. critica zice ca n-a iesit groaznic :D

 6. Prăjitorul din Oz

  neah, decat niste video-uri de calitate indoielnica. poate odata si-odata or ajunge fie la cateva persoane alese pe spranceana, fie pe youtube. we’re slowly becoming underground hits :D stay tuned!

Leave a Reply