Of all things random

Adică sinteza de ştiri, căci la naiba, inspiraţia pare-se că-i cam pe 0 momentan.
Adică mi-e lene să scot poze din telefon, că aveam material pentru un articol de articol, dar altă dată. A se remarca promovarea subversivă. D-ăsta, cum îi zice… Când faci o campanie publicitară şi începi cu câteva zile înainte să-i şicanezi pe oameni cu frânturi de… aaah, nu-i zice teasing, cum mama mamii lui…
‘ai de capul meu, lapsusul naibii.

În sfârşit.
Azi se pare că a fost o  zi nefastă pentru mai multă lume. Deci să se consemneze, da? că astăzi, treizeci a treia două mii opt, Băsescu şi Geoană au făcut accident de maşină, iar ca urmare Înalt Nu-prea-fericitul Daniel s-a ales cu o gleznă ruptă. Eu zic că se leagă toate chestiile astea dar nu ni se zice nouă. E mâna lui Putin, luaţi aminte! Sau, dacă stau să mă gândesc mai bine, e de fapt  mâna lui Bush, care se răzbună că i-au dezrădăcinat rudele de pe Magheru (link către postul viitor). We are being watched!
Oricum, esenţial în aceste vremuri de primejdie este să ne păstrăm, nu-i aşa, calmul, iar dacă se poate şi câte ceva din sănătatea mintală. Sau, dacă nu, avem alternativa de a părăsi Bucureştiul. Sau Babilonul…? It’s getting really confusing.

fugiti din Babilon!

În sfârşit, în altă dezordine de idei, pentru că nu am considerat că-i o chestie să merite un post separat, deşi, second thoughts, probabil că este, am să zic despre ultima mea jucărie. De câteva zile, mi-a apărut în stânga, acolo la link-uri, o legătură înspre ceva ce se cheamă “nisipuri project“. Făptaşul sunt eu, care a recurs la această metodă pentru a-şi da un impuls în a contura odată poveştile care-i bântuie prin minte. Acolo vor fi de găsit, aşadar, updatate cu o frecvenţă mai mult sau mai puţin crescută, bucăţele de proză ce, împreună, se vor a alcătui, cândva, unul sau mai multe toturi unitare. A story nursery. Deci check it out, would you? şi lăsaţi eventual şi o vorbă, două, as in feedback, să ştiu şi eu cât de aiurea sau nu mi-e scriitura pentru ochi străini. Vă ţuc şi vă mersi.

Bon, astea fiind zise io mă retrag în noaptea asta răcoroasă, înapoi la… whatever.

Oamenii dormeau chirciţi mofturos peste tot în jurul meu. Mi-am cerut iertare pentru ei.

2 Responses to “Of all things random”

 1. that boy next door

  Suna bine pana acum micul tau proiect. RSS nu se pune? ne va fi mai greu sa urmarim toata miscarea fara el.
  p.s.: ar fi mai bine sa modifici culoarea fontului de la casuta de reply de pe blogul asta. Pe firefox e un alb pe gri deschis si nu prea se vede. Cine nu e obisnuit cu casutele de gen nu prea vede ce sa puna decat daca selecteaza textul.

 2. Prăjitorul din Oz

  mersi mult de sugestii.
  mi-a luat ceva vreme pana sa ma prind care era chestia cu albul pe gri deschis de care ziceai, pe-urma am realizat ca eu eram logat ca admin si vedeam altfel. sper ca-i mai bine acum.
  cat despre rss pe celalalt blog, am facut si eu ce m-a dus capul :) this isn’t really my thing, sper ca merge ok. ar trebui.
  thanks again!

Leave a Reply