2%

România e o ţară atipică. Atunci când nu se fură ca în codru, se fură codrul cu totul.
Concluziile nu le trag eu. O să le tragă toată lumea când o să-nceapă dezgheţurile şi alunecările de teren. Adică mintenaş. O să se tragă aceleaşi concluzii ca acum un an, ca acum doi, şi în cele din urmă iar n-are să se facă nimic. Ăsta-i cercul vicios în care ne zbatem.
Ce poate, totuşi, lumea să facă, este să-i ajute puţin pe cei care au puterea de a pune unele lucruri în mişcare. 2% din impozitul pe care-l plătiţi la stat, nimic mai mult. Bani pe care voi îi pierdeţi oricum, dar care pot însemna enorm dacă ajung unde trebuie. Greenpeace România e numai un exemplu. Think about it. Nu presupune decât completarea unor hârtii pe care oricum le completaţi. Detalii despre cum şi mai ales despre de ce ar trebui să faceţi asta găsiţi aici.
2%.

______________________________________________________

În altă ordine de idei, am reluat şirul fragmentelor de pe nisipuri, so feel free to check out the place. Hopefully n-or să mai fie aşa pauze mari între updates. Deşi locul are momente când se încarcă mizerabil de greu, ştiu.

Să dormiţi bine.

2 Responses to “2%”

  1. Sidhiel

    Ach, ştirea cu se fură codrul am văzut-o şi eu azi în Antic.

    Acei 2% am impresia ca oricum se duc la un ONG, dar la unul ales random sau ceva de genul ăsta. Mai bine alegi unde să se ducă.

  2. Roxa

    Apropo de asta cu codrii, acum mi-e groaza sa ma duc prin regiunea Borsec. N-am mai fost de cativa ani buni, dar ultima data cand am trecut fugitiv (in drum spre alte alea), muntii erau golasi… cam trist.

Leave a Reply