Back in business

…or something.
Ideea e că a trecut ceva vreme de la ultimul post, aşa că probabil cei 3 cititori mi s-au alarmat. De altfel, crezând că am murit, unul din ei a şi renunţat să mai treacă pe-aici, lăsându-mă aşadar cu 2 cititori.
A observat careva cum mereu când fac soiul ăsta de metablogging numărul meu de cititori oscilează între 3 şi câteva sute de mii? Ei bine, adevărul e undeva la mijloc.
Anyway.

În primul rând, o jumate de Algocalmin face minuni în caz de migrenă. Minunile se petrec însă abia la vreo oră jumate de la momentul administrării. Până atunci, dacă mă focusez un pic pe senzaţia de durere, observ că aceasta are un straniu gust de penicilină. Ever happened? Ciudat caz de sinestezie, să fiu al naibii.
Iar ca fapt întreţesut în migrena de azi, am constatat că cu cât numele unui artist/unei formaţii este mai idiot, cu atât şansele ca muzica să fie într-adevăr mişto cresc. Studiu de caz, azi (mă rog, ieri, puritanilor! :P), 30 iulie 2008: Funki Porcini.
Am scos Levantul de la naftalină, însă la coadă stau Connoly, Jerome, Mihăescu şi Petrescu şi mă trag de mânecă. Se pare însă că am nevoie de nişte antrenament pentru concentrare înainte de toate. N-am mai făcut nimic coerent de… gah!

Pe de altă parte, într-o cu totul neprevăzută răsturnare de situaţie, sunt oficial student.
Gah!
Iar ca ironia să fie şi mai dulce, sunt student taman acolo unde declaram tuturor celor care mă întrebau, de vreun an încoace, unde vreau să dau, că vreau să ajung. Mai mult aşa, pentru a da un răspuns, la început, apoi cu o din ce în ce mai mare convingere. Nu prea fundamentată, mind you, dar totuşi destul de bine înrădăcinată în… naiba ştie ce. Cam aceeaşi strategie am aplicat-o şi în cazul liceului şi nu mi-a părut rău, să vedem dacă ţine şi acum. Hihi.
Pentru cine se întreabă – http://comunicare.ro
k00l.
Proporţia, din câte îmi dau seama momentan, e cam de 6 studente pe cap de student, give or take. Or să fie nişte ani interesanţi ai dracu’.
Iar în chip ciudat, I’m looking forward to it.

Se zice printre bobocii speriaţi de bombe că prima sesiune e mai rea ca admiterea+bacul la un loc.
Şi felicitări tuturor aflaţi într-o situaţie asemănătoare, hihihi. Hai că ne consolăm reciproc în iarnă.

11 Responses to “Back in business”

 1. Roxa

  Mai grea ca admiterea plus bacu` la un loc my ass. :)) O sa-ti placa-n facultate, tre` sa-nveti doar de doua ori pe an, si-n rest sa gandesti, spre deosebire de liceu, unde trebuia sa inveti mereu si sa gandesti uhm… sau sa lasam subiectu` asta. :)) Felicitari, zic.

 2. cris

  Hopa , he’s back!:)))Felicitari !Trebuie sa fiu sincera si sa spun ca nu ma asteptam sa dai la Comunicare :)))nu stiu cum de mi-am permis sa ma gandesc ca o sa dai la Litere .Oricum , profilul e interesant …imi cam face si mie un pic cu ochiu’ – daca te invata sa faci reclame (tehnici de filmare …I’m in ! ).Felicitari!
  Eu ma gandeam acum cateva luni – cand am inceput sa aud si eu de facultatea x , y si chiar sa imi pese ): daca termin Comunicarea , de ce sa nu fiu in echipa cu cei de la Dakonia si sa ii ajut sa se lanseze cum merita ?Poate ai si tu intrebari retorice :)

 3. cris

  Eh , pana una alta …studentie placuta ! Asta -evident – dupa o vacanta mult mai lunga decat a noastra , a bietilor liceeni !

 4. Prăjitorul din Oz

  @Roxa: :))) multzam’. da, voi purta demn mai departe stindardul studenţiei şi… hâc, al propăşirii neamului… hâc, pentru… hâc… adică aceasta. Parol!
  @cris: danke. acuma dacă tu eşti sinceră, îmi permit şi eu să-ţi zic că am dat şi la Litere ;)) cu chiu, cu vai, cred că intram după retrageri. da’ acuma nu mai am treabă cu ei, de altfel mâine merg să-mi retrag dosarul :D
  aicea la comunicare nush precis ce te învaţă, dar am înţeles că se fac chestii mişto pentru advertising and stuff. plus de asta, era în anii trecuţi un curs opţional de artă fotografică. sounds pretty neat.
  Dakonia? beton :D
  iar în ce priveşte vacanţa, mai lungă my ass =)) gândeşte-te că în ceea ce mă priveşte, cel puţin, n-a început decât acum vreo săptămână. da’ acuma că mă uit în urmă, chiar mi-a plăcut toată agitaţia aia cu bac şi alergătură şi învăţat avangardismul în troleu în dimineaţa examenului :D
  gah, cât m-am întins! vacanţă plăcută :D

 5. that boy next door

  Pare misto facultatea, probabil cea care m-ar fi invatat ce am descoperit ca-mi place pe la jumatatea anului de la cibernetica.
  Te referi la sesiunea de la comunicare sau cea studenteasca in general? :D
  Daca e precum sesiunea de la cibernetica, efectul placebo isi face simtita prezenta. O sa inveti mai mult de frica in prima sesiune iar in a 2a … depinde de mentalitatea ta :D. Daca esti genul ‘laid back’ sau cum ii place mamei mele sa-l numeasca, ‘lenes’ :D, o sa iei seama ca mai ai timp si-n restante deci nu e graba :))
  In toata tavatura asta cu admiterile imi fauresc in cap o schita pentru o analogie a facultatilor cu ceva si cred ca mi-ai dat imboldul s-o scriu pana la urma :D.
  Felicitari pentru succes si sper ca ai facut alegerea buna! :)

  P.S.: ih, nu poti sa faci nimic pentru ‘nisipuri project’ prin care sa-ti anunte cititorii de articole noi, gen feed sau notificare prin e-mail?

 6. Chaotique

  si ne vedem acolo.
  dar personal, sper sa ne mai vedem si inainte :D

 7. Prăjitorul din Oz

  @that boy next door: thanks! ma refeream la sesiune in general :D momentan e printre alte cuvinte pe care ma chinui sa le deslusesc, precum curs, seminar, restanta, decan, rector si, nu in ultimul rand, credite. de parut pare misto, indeed, mai vorbim in iarna ;))
  in ceea ce priveste ‘nisipuri project’, i-am facut mai demult feed prin feedburner, parca tot la sugestia ta :)
  http://feeds.feedburner.com/nisipuri
  i-am adaugat azi si e-mail subscription. tre sa ma apuc din nou sa scriu pe-acolo, sa o inaugurez :D oh yeah, and ‘laid back’ is my middle name ;))

  @Chaotique: normal. Acvariul e la moda printre fcrp-isti, din cate am inteles :)

 8. Chaotique

  c’est quoi, un acvariu?

 9. Prăjitorul din Oz

  un acvariu c’est le loc où les studenti du fcrp merg sa-si inece amarul intre cursuri, dar mai ales in sesiune. profanii ii mai zic si “Aquarium”.
  e pe stradutele alea din zona.

 10. Greeras

  Cel mai important , dar Cel mai important este sa nu mai iei niciodata Algocalmin. Este interzis intr-o groaza de tari si nici nu stiu de ce il mai accepta la noi.Fa-ti un bine si nu il mai lua.

 11. Prăjitorul din Oz

  yeah, am facut si eu niste research si m-am cam… ingrozit :) m-am dat pe Nurofen, cica e mai safe. oricum, mai bine sa n-ai nevoie.

Leave a Reply