They thought he was dead, but…

…they were obviously all so, so wrong :D

Ideea vine în felul următor.
Yes, I’m still in the business. Cam acum o săptămână treceam însă printr-o…
De fapt nu, să începem cu începutul.
M-am făcut fugit vreme de vreo săptămână pe tărâmuri elene. Escapadă despre care plănuiesc să povestesc, cât de curând, mai pe îndelete. De preferat cât încă mai am amintirile cât de cât fresh în cap, hihi. Oricum, ideea e că intenţionat n-am anunţat treaba asta pe blog. Aş fi putut să mă comport ca un blogăr d-ăla profesionist, băi, vedeţi că plec, be sure to check back in a few days. Aş fi putut să mă comport ca un blogăr d-ăla super-profesionist, băi, io mă car, dar am lăsat wordpress-ului câteva articole să le publice automat din 2 în 2 zile ca să aveţi voi mereu conţinut fresh. Şi ca să nu-mi scadă numărul de vizitatori. Să menţin vii feed-urile. Să nu rămân fără nici un subscriber. Să nu scad în clasamentul de la trafic.ro.

Eh, iar în clipa în care m-am surprins gândind aşa I freaked out, am închis pc-ul ş-am mers să beau o bere cu nişte prieteni.

Acu m-am întors. Iar, că parcă mă mai întorsesem odată nu demult, parcă după examene. Da’ oricum, cine mă citeşte probabil deja s-a obişnuit să nu fiu prea… Deci exact, cum spuneam.
Acuma aş asculta o tonă de muzică da’ nush de unde să încep. Momentan am ajuns la Porcupine Tree, dar am un feeling că n-o să ţină mult. Ah, chiar aşa, îmi dăduse V chiar înainte să plec nişte chestii tare, tare mişto. Bun.
Şi mai băgăm şi-un Queens of the Stone Age când se cere.

Atâta bouzouki am auzit zilele astea că celulele corpului meu urlă după nişte chitară electrică.

One Response to “They thought he was dead, but…”

  1. V

    Am fost invocat. QOTSA si Porcy Tree sunt pe sistem. Iar Hidria Spacefolk sunt prea obscuri ca sa nu fie incredibili. O sa mai sar cu niste recomandari in curand.

Leave a Reply