Un nou trend

…începe să facă ravagii în rândul scenei metal europene. Străduindu-se din greu să facă faţă crizei economice, formaţiile metal caută noi şi noi metode prin care să atragă fanii. Astfel, încurajate de succesul pe care unele mode îl au de ceva timp, mai multe trupe au considerat potrivită o schimbare de imagine. Speranţa este ca aceasta să ducă la o creştere a numărului de ascultători, încercându-se captarea interesului fanilor altor genuri muzicale.

img_7417

Cei de la Nightwish, spre exemplu, au sesizat potenţialul imens ce zace adormit şi neexploatat în rândul ascultătorilor de manele şi dance din România. Au pus, astfel, la cale o nouă strategie de imagine menită a-i apropia de această categorie de public. Primul test al noii imagini a avut loc recent în Italia, cea mai mare dintre coloniile maneliştilor, iar fanii au fost în extaz.

anette_olzon_likes_us

Se zvoneşte că va urma în curând, după încă nişte prestaţii în străinătate, un incendiar show la Sala Palatului. Întru consolidarea relaţiilor de prietenie, Anette Olzon ar urma să fie aleasă Miss Piranda 2009. Îi dorim mult succes.

Pe de altă parte, cei de la Lacuna Coil au ales să se orienteze spre celălalt ţărm al Atlanticului şi se apropie de fanii lui 50 Cent. De altfel, sursele nu neagă chiar o colaborare a italienilor cu celebrul rapper american. Fanii gangsta-rap vor afla, astfel, că există de cealaltă parte a lumii o bucată de pământ care se cheamă Europa, iar formaţia italiană va fi accesibilă unei noi şi prolifice categorii de public. Aşteptăm cu mult interes featuring-ul cu Beyoncé anunţat pentru următorul album.

shallow3

8 Responses to “Un nou trend”

 1. D-ra Ralu

  alea sunt poze reale? what the flying f***…

 2. Prăjitorul din Oz

  it’s called ‘rebranding’ :D

 3. D-ra Ralu

  it’s called shoving your head so far up your ass that farts go all the way up the spine and create idiot ideas. pardon my French.

 4. Irina

  baaaaaaai nu stii de poza aia cu Lacuna Coil, care e faza? :-S ca noul album se numeste ,,Shallow Life” si vorbeste despre cum au ajuns oamenii sa fie obsedati de lucrurile marunte, materiale (asta am citit).
  Mai mult ca sigur ca stiai, dar nu m’am putut abtine :D

  cat despre Anette…arata ca naiba asa. Parca nu era de ajuns ca nu sta prea bine cu vocea; chiar trebuia sa o dea in bara si asa?!

 5. Miruna

  mi-e scarba de ce a ajuns nightwish, jur.

 6. Tudy

  am ascultat “Shallow Life”. nu cred ca puteau scoate album mai ipocrit decat asta. mie unuia nu imi transmit nimic. adio, lacuna coil…

 7. Prăjitorul din Oz

  @ Irina: heheh, stiam de faza :D da’ am zis sa fac umpic misto de ei, ca deh, 1 aprilie. mi-au placut pozele promo, chiar daca ideea din spate e un pic fortata. tare ma tem ca pozele or sa fie singurele chestii care-mi vor placea la albumul asta…
  la Anette ma enerveaza ca ea de felul ei n-ar fi mizerabila, dar incearca prea tare sa para ceea ce nu e – esueaza lamentabil, iar asta o trage enorm in jos.

  @ Miruna: mie mi-au devenit indiferenti. cica vin la ArtMania de anul asta – sunt curios si m-as duce, dar nu ca la concert, ci mai degraba ca la circ :))

  @ Tudy – o sa-i dau si eu o tura mai dupa amiaza. primele 2 single-uri sunt destul de jalnice though, n-am asteptari.

 8. BlackOrchid

  But heeey….look at the bright side :> poate ca in viitorul apropiat vor asculta manelistii nightwish si lacuna coil la chefuri :)) Mie imi convine mai mult sa fiu chinuita de Anette decat de …alti … cetateni demni de dispret din tara noastra. :d

Leave a Reply