Have you heard the new Irish cover-band of Opeth?

They’re called O’Peth and their latest cover album is ‘My Farm, Your Horse’.

artmania-09-1

Asta ca să intrăm în spiritul a ce se va petrece peste nici măcar o zi. Pentru că vineri seara se cântă prog-death suedez de mare clasă. Iar ceva mai devreme se va cânta doom-death britanic de o clasă cel puţin similară. Pentru că peste puţin timp are să înceapă încă o odisee, încă o ArtManie, de data asta ceva mai matură şi… aşteptată cu mai puţin entuziasm ca aia antologică din 2007 :)) dar care totuşi se prefigurează de zile mari.
Atâta doar, că e crimă să-i pui pe Opeth să cânte o oră jumate, că n-apucă să bage decât 6, hai poate 7 piese dacă se inghesuie. Orişicum, Heir Apparent o să fie highlightul zilei de mâine, sunt convins. Mă rog, asta dacă nu-şi rupe Mikael vreo unghie şi-i cheamă pe Cargo să cânte în locul lor ;))
Also, sunt curios cum or să se prezinte Nightwish. O să mai găsesc ceva de văzut la trupa aia, după ce i-am văzut de două ori în formula consacrată? O să îmi sune oare vocea Tarjei în cap aşa cum îmi suna şi vocea lui Byron la concertul Urma? Şi nu în ultimul rând, pe o scară a paţachinismului de la 1 la 10, oare unde s-o situa Anette? :D
Deci vedeţi, avem de ce ne duce la Sibiu vara asta. Chiar dacă circulaţia feroviară între Braşov şi Sibiu e futută complet, CFR-ul nu ne-a nimicit. Mai descoperim şi noi cu ocazia asta şoselele patriei.

Cronicuţe extensive when I get back, fireşte.
Pupicei răcoroşi şi
…ne vedem la mareeeeeeeeeeeeee!

Later Edit: şi m-am întors, şi am spus poveşti :) citeşte Volumul I şi Volumul II, fiecare despre câte-o zi de festival.

One Response to “Have you heard the new Irish cover-band of Opeth?”

  1. Irina

    mai omule cum te poti intreba daca vei mai gasi ceva de vazut la nightwish :O like… chiar daca vocea e un element important al unei trupe, la urma urmei esentza e compozitorul…creierul…realul suflet… si oricum… sunt *atat de* extraordinare piesele de pe dark passion play incat nici nu o mai aud pe anette. :))

Leave a Reply