Biciclete & metal

Biciclete pentru că cei care merg cu ele prin Bucureşti poate sunt interesaţi de chestiuţa asta de la Metrorex:

Din dorinţa de a se adapta cerinţelor clienţilor fideli ai călătoriei cu metroul, şi care utilizează sau nu şi bicicleta în deplasările cu metroul, Administraţia Metrorex lansează o dezbatere publică pentru a determina părerea călătorilor pentru două idei:
Dacă este considerată utilă amplasarea în zona staţiilor de metrou a unor suporturi pentru parcarea bicicletelor pe durata utilizării metroului şi care sunt aceste staţii în opinia utilizatorilor.
Dacă există utilizatori ai metroului care în zilele de sfârşit de săptămână doresc să poată transporta bicicleta în interiorul trenurilor de metrou pentru a se deplasa spre diverse locuri de agrement.
Publicul călător este rugat să-şi exprime punctul de vedere pe adresa contact@metrorex.ro în perioada 15 martie-15 aprilie 2010.
Rezultatele vor fi făcute publice în jurul datei de 1 mai 2010.

Eu atât pot să vă zic: umpleţi-le inboxul nenorociţilor! :D Măcar să le daţi nişte teme de gândire. Serios, mi-ar plăcea să văd implementată treaba asta.

Şi metal pentru că peste destul de puţină vreme va începe povestea Elite Dark Metal Evening, un joint session la Braşov şi Bucureşti. And I’m so gonna be there!
Pentru când mă-ntorc, poate am în tolbă şi ceva poveşti de la Blazzaj.
Momentan am fugit din peisaj.

Leave a Reply