byron – Road Trip (premiera videoclip)

Cum cel mai nou videoclip byron isi are premiera pe bloguri astazi de la 12:00, am zis ca nu se poate tocmai eu sa ratez acest moment :)

“Road Trip” este cea mai noua piesa byron, urmand a fi inclusa pe urmatorul album de studio (care iese prin primavara). “Road Trip” a fost compusa de catre Dan Byron in luna februarie in timpul unui challenge international, participantii trebuind sa compuna si sa inregistreze un album muzical intr-o luna (lucru pe care l-a si reusit, de altfel). Vor urma varianta in romana si remixul, care vor fi lansate in curand.

Videoclipul contine secvente filmate in timpul turneului national sustinut pentru promovarea materialului video Live Underground, lansat pe DVD si Blu-ray, ce contine concertele din Salina Turda. Road Trip este un veritabil film de calatorie pentru formatia insasi, fiind prezente atat imagini de pe scena cat si secvente de pe drum si “behind the scenes”. Clipul este produs si editat de catre Laszlo Demeter, basistul byron, care este de asemenea si artist vizual.

In ceea ce ma priveste, repeat lejer. Si nu pot decat sa sper ca, totusi, “there’s a god of the stoned who wouldn’t let us break it”.

Enjoy:

Leave a Reply