Posted inBlogging

15 inele de logodnă ale Victoriei Beckham: Semnificații

Victoria Beckham, fostă Spice Girl și actualmente creatoare de modă de renume mondial, nu este doar un model de stil, ci și o femeie care a purtat mai multe inele de logodnă în timpul căsătoriei sale cu celebrul fotbalist David Beckham. Fiecare inel a avut o poveste și semnificație distinctă, reflectând momente și evoluții în viața lor. Iată 15 inele de logodnă ale Victoriei Beckham și semnificațiile lor:

1. Inelul Original:

Primul inel de logodnă primit de Victoria de la David a fost un diamant oval cu montură de platină. Acesta simboliza începutul relației lor și angajamentul lor reciproc.

2. Inelul cu Smarald:

Un inel de logodnă cu smarald în formă de pernă a fost alegerea sa ulterioară. Smaraldul, asociat cu dragostea eternă, a reflectat consolidarea și evoluția relației lor.

3. Inelul cu Diamant Marquise:

Victoria a primit un inel cu diamant marquise, o piatră în formă de navetă, care simboliza unicitatea și eleganța. Acesta a fost un cadou într-o etapă importantă a căsniciei lor.

4. Inelul cu Diamant Princess Cut:

Inelul cu diamant tăiat în formă de princess (prințesă) a fost o alegere modernă și elegantă, reflectând stilul sofisticat al cuplului.

5. Inelul cu Tăiere Emerald-Cut:

O altă variantă de smarald, dar de această dată cu tăiere emerald-cut, a adus un plus de eleganță și strălucire inelului de logodnă al Victoriei.

6. Inelul cu Diamant Oval și Smarald:

Un inel hibrid cu diamant oval și smarald a simbolizat unitatea și armonia dintre cei doi parteneri.

7. Inelul cu Diamant Radiant-Cut:

Un inel cu diamant radiant-cut, cu laturi netede și un aspect radiant, a adus un strop de modernitate și exuberanță colecției de inele a Victoriei.

8. Inelul cu Diamant Asscher-Cut:

Un inel cu diamant Asscher-cut, o variantă a diamantului în formă de pătrat cu colțuri tăiate, a simbolizat rafinamentul și atenția la detalii.

9. Inelul cu Diamant Cushion-Cut:

Victoria a purtat și un inel cu diamant Cushion-cut, cu o tăietură care aduce aminte de o pernă, oferind inelului un aspect sofisticat și plin de strălucire.

10. Inelul cu Safir și Diamante:

Un inel de logodnă cu safir și diamante a adus o notă de culoare și eleganță. Safirul, asociat cu loialitatea și înțelepciunea, a avut o semnificație specială.

11. Inelul cu Diamant Pear-Cut:

Un inel cu diamant în formă de pară, sau lacrimă, a fost alegerea pentru un moment important în viața lor, simbolizând bucuria și emoția.

12. Inelul cu Diamant Round-Cut:

Un clasic inel cu diamant în formă rotundă a adăugat o notă de eleganță și simplitate colecției de inele a Victoriei.

13. Inelul cu Diamant Heart-Cut:

Un inel cu diamant în formă de inimă a fost alegerea pentru a marca o aniversare specială sau un eveniment romantic în viața lor.

14. Inelul cu Diamant Baguette:

Un inel cu diamante în tăietură baguette, alături de o piatră centrală, a oferit un aspect distinct și sofisticat colecției de inele a Victoriei.

15. Inelul cu Diamant Oval și Halo:

Ultimul inel de logodnă a combinat eleganța diamantului oval cu un efect halo, aducând o strălucire adițională și amplificând frumusețea inelului.

Concluzie: Inelele de Logodnă ale Victoriei Beckham ca Simboluri ale Dragostei Lor

Fiecare inel de logodnă al Victoriei Beckham a fost o expresie unică a dragostei și angajamentului ei față de soțul ei, David. Prin alegerea unor pietre prețioase diverse și tăieturi deosebite, aceste inele au transmis povestea evoluției lor și a momentelor importante în viața lor de cuplu. Indiferent de forma sau dimensiunea pietrelor, fiecare inel de logodnă a fost o capodoperă care a adăugat strălucire și semnificație extraordinară povestii lor de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *