Posted inInformații

Beneficiile neașteptate ale închirierilor auto pe termen lung

închirieri auto termen lung 

În ziua de astăzi cumpărarea unei maşini nu mai este o variantă pe care şi-o poate permite oricine. Închirierea unui autoturism poate fi o soluţie pentru cei care au nevoie de o maşină zi de zi, dar nu deţin una.

În loc să investești bani într-un automobil nou şi să ai rate de plătit mai bine apelezi la serviciile închirieri pe termen lung, care îţi permit să foloseşti maşina atât timp cât ai nevoie de ea. Serviciile închirieri auto pe termen lung nu se adresează celor care vor o maşină pentru escapade sau pentru un weekend.

Închirierea pe termen lung presupune perioade de 1-5 ani în general, plăţile sunt lunare, iar costurile variază în funcţie de kilometraj şi de clasa din care face parte maşina aleasă, economy, compact, crossover, estate, SUV, passenger van.

Primeşti şi beneficii adiţionale, asigurări, mentenanță pentru maşini, eşti mai relaxat şi te poţi ocupa de ceea ce este cu adevărat important în viaţa ta. În plus, dacă nu vrei să deţii o maşină tot timpul, serviciile de închirieri auto termen lung sunt soluţia optimă.

Tarifele de închiriere scad pe măsură ce alegi perioade de timp mai lungi, economiile făcute sunt mai mari în perspectivă, totul este progresiv. Evident, reducerile practicate variază mereu în funcţie de categoria maşinii, de limita de kilometri stabilită de la început pe lună. Contractele se reînnoiesc ori de câte ori este nevoie, maşinile se returnează şi mai devreme dacă ai depăşit deja numărul minim de zile de închiriere asumat.

Avantajele închirierilor auto pe termen lung

Ce beneficii are închirierea auto pe termen lung? O mulţime! Iată doar câteva dintre acestea:

  • Scad cheltuielile pe termen mediu şi lung

Este mai rentabil să închiriezi maşini pe termen lung decât să ai maşina ta personală şi să te ocupi mereu de ea. Îţi rămân bani şi dacă este să compari acest tip de închiriere auto cu închirierea pe termen scurt.

  • Nu mai ai de făcut dosare, de întocmit documente

Scapi de birocraţie, de toate actele necesare se ocupă firma de la care închiriezi maşina pe termen lung. Revizuirea şi reînnoirea documentaţiei cad în sarcina firmelor cu astfel de servicii, tu doar de bucuri de maşina ta.

  • Flexibilitate la returnare

Returnezi când vrei maşină, rămâi cu ea cât vrei, prelungeşti când vrei contractele deja încheiate. Când ai depăşit 28 de zile sau poate ceva mai mult, cât este stipulat în contract, poţi returna şi prelungi şi în funcţie de ratele lunare acceptate.

  • Acces la parc auto nou şi întreţinut

Conduci maşini noi mereu, dacă asta îţi doreşti, poţi testa diverse mărci auto, poţi să schimbi maşina cum doreşti atât timp cât te încadrezi în termenii contractuali. Firmele care se ocupă de închirieri auto termen lung aduc mereu maşini noi în parcurile lor auto şi au grijă de ele, le primeşti perfect întreţinute şi funcţionale.

  • Fără dificultăţi legate de vânzare când nu mai ai nevoie de maşină

Doar închiriezi maşinile dorite de la firma cu servicii închirieri auto pe termen lung şi conduci în siguranţă oriunde doreşti. Fără timp pierdut, fără prea multe drumuri peste tot. O discuţie cu firma care închiriază maşini rezolvă totul.

Păstrarea valorii maşinilor închiriate, contract simplu, control asupra propriului buget

  • Termeni contractuali simplificaţi, flexibili

Spre deosebire de alte servicii, cele de închirieri auto termen lung sunt mai uşor de gestionat la capitolul termeni contractuali.

Orice s-ar întâmpla ştii că nu primeşti penalităţi şi ai totul foarte simplu şi uşor de înţeles de la început. Nu rămâi nici cu maşini nefolosite dacă ai o afacere şi îţi mai pleacă din oameni, poţi face ce schimbări doreşti din mers pentru că maşinile nu sunt cumpărate de tine.

  • Valoarea maşinilor închiriate rămâne aceeaşi

Nu îţi mai faci griji legate de scăderea valorii maşinii, firmele care au servicii de închirieri auto termen lung sunt responsabile de menţinerea valorii maşinilor din parcul auto.

Astfel ai şansa de a avea la dispoziţie maşini de calitate, care funcţionează bine şi au o valoare de piaţă excelentă, ceea ce înseamnă mult pentru imaginea ta şi a afacerii tale, dacă le foloseşti pentru un business.

  • Suport permanent şi ghidare, onestitate

Pe toate le primeşti de la firmele care se ocupă de închirieri auto pe termen lung. Orice probleme, urgente apar ştii că le vei rezolva rapid şi ai pe cineva care să îţi răspundă la apel şi să îţi spună ce ai de făcut, să îţi sară în ajutor când ai mai mare nevoie de el.

  • Control mai bun asupra bugetului

Ai control mai mare asupra banilor, asupra maşinilor pe care le foloseşti, veniturile sunt mai bune şi profitabilitatea poate fi îmbunătăţită dacă alegi să nu blochezi banii în maşini şi să le închiriezi de la firme specializate. Îţi setezi şi planifici bugetele în funcţie doar de plăţile lunare, nu ai de amortizat nimic, de recuperat bani după ce cumperi maşini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *