Posted inInformații

Transformă petrecerea copilului tău într-o aventură cu mascotele Mickey Mouse!

mascote Mickey Mouse petreceri copii

Personaj clasic din desene animate, Mickey Mouse, şoricelul cu urechi şi chip devenite brand peste ani, este parte din universul copilăriei, aşa că era firesc să îl regăsim şi în tematica petrecerilor pentru copii.

Dincolo de elemente decorative cu Mickey Mouse sau baloane şi desene, videoclipuri şi invitaţii în care personajul central este şoricelul isteţ Mickey, la petrecerile moderne o mascotă întruchipându-l pe însuşi Mickey va face diferenţa între unele banale şi unele în care distracţia este garantată. Mascotele Mickey Mouse au început să fie foarte populare şi la noi în ţară şi foarte căutate indiferent de mărimea petrecerii şi de vârsta copiilor.

Mascotele Mickey Mouse transformă petrecerea copilului într-o aventură, aventură în care personajele principale sunt micuţii. Prezenţa unei astfel de mascote Mickey Mouse petreceri copii vine cu o serie de avantaje.

Pe deoparte, distracţia este garantată toată ziua, atenţia copiilor va fi îndreptată în permanenţă asupra mascotei, interacţiunea cu mascota va fi permanentă. Vor dansa, vor bate palma sau vor face fotografii cu mascota, orice doresc micuţii va putea fi pus în practică imediat. Cât este petrecerea de lungă copiii vor fi mereu în centrul atenţiei şi nu se vor plictisi deloc.

Experienţa memorabilă avută în timpul petrecerii pentru copii se află şi ea pe lista de avantaje. Copilul îşi vede personajul din desene în realitate, discută cu el, îi povesteşte, face şi fotografii ca să aibă amintire, interacţionează direct. De la o petrecere obişnuită copilul are o petrecere specială unde Mickey i-a vorbit şi a dat mâna cu el.

Dacă şi petrecerea are ca tema îndrăgitul personaj şi lumea Disney, cu atât mai bine, imersiunea în tematică va fi una mult mai simplă. Pentru că da, nu este suficient să ai câteva elemente de decor sau nişte baloane, culori şi figurine care fac trimitere la personajul principal. Odată ce apare Mickey în mărime naturală eşti deja parte din universul special al desenelor animate, totul în jurul copilului capătă altă valenţă şi petrecerea va fi una reuşita cu siguranţă.

Ai doar avantaje dacă începi o colaborare cu mascota Mickey Mouse

Interactivitatea petrecerilor este mai bună, mascotele pot să se implice în povestiri, jocuri diverse, atmosfera este mai relaxată şi mai plăcută pentru toţi participanţii la petrecere. În loc să stea pe scaunele sau să se plimbe dintr-o cameră în alta, să stea într-un loc cu nişte jucării, micuţii au şansa să îl cunoască mai bine pe Mickey şi să îi descopere secretele în tot felul de joculeţe interactive foarte haioase.

Copiii care sunt copleşiţi de petrecere şi de ceilalţi copii care sunt pe lângă ei, de tot ce se întâmplă, pot găsi în mascota Mickey Mouse un element de distragere a atenţiei. Copilul are mai mare încredere în el şi se simte mai bine din momentul în care începe să interacţioneze direct cu mascota. Când apariţia unei mascote Mickey Mouse petreceri copii este elementul surpriză petrecerea este şi mai interesantă pentru toţi copiii, apare anticiparea şi aşteptarea invitatului surpriză, iar la descoperirea lui Mickey în „persoană” bucuria de pe chipurile copiilor va fi de nepreţuit pentru părinţi şi organizatori.

Simpla prezenţă a mascotei Mickey Mouse va fi de cele mai multe ori suficientă ca să beneficiezi de toate avantajele pe care le oferă serviciile profesioniste ale animatorilor. Mickey va trebui să vină cu jocuri şi idei geniale de petrecere a timpului avut la dispoziţie, cu elemente interactive care să graviteze în jurul personajului în aşa fel încât copiii să îl înţeleagă şi să ajungă să îl identifice cu distracţia şi cu relaxarea.

Serviciile puse la dispoziţie de mascote Mickey Mouse petreceri copii

Ce poate face Mickey Mouse, mascota, în practică, la o petrecere privată pentru copii? Se va ocupa de toată organizarea petrecerii, de etapele şi momentele ei, de interacţiuni. Vei avea timp să te ocupi de alte lucruri legate de petrecere, de aranjarea meselor, de exemplu, să te relaxezi alături de ceilalţi părinţi.

Se va asigura că toţi copiii sunt în siguranţă şi că se simt bine, că sunt implicaţi 100% în petrecerea la care asistă şi că au mereu ceva de făcut şi de învăţat. Totul va fi făcut în joacă pentru că micuţii să nu fie stresaţi şi copleşiţi de toate interacţiunile gândite special pentru petrecere

Mascota Mickey Mouse chemată la o petrecere pentru copii nu va lăsa la întâmplare niciun detaliu al evenimentului privat. Fiecare moment din petrecere va fi punctat şi se va desfăşura după un plan foarte bine pus la punct.

Cum am menţionat în rândurile de mai sus, orice petrecere la care vin şi mascote Mickey Mouse petreceri copii va deveni o aventură pentru micuţi. La fiecare pas vor descoperi atât personajul întruchipat de către animator, cât şi lumea din jurul său, universul desenelor animate prin activităţi atent selectate pentru a stimula toate simţurile copilului.

Doar cu o mascotă Mickey Mouse petrecerea copilului va fi de la început una reuşită, părinţii vor fi mai liniştiţi şi mai puţin stresaţi de tot ce se va întâmpla, iar micuţii vor avea ore bune de joacă la superlativ alături de îndrăgitul personaj din desene animate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *